Filosofie

Jerry is ooit, in 2005, begonnen als vacaturesite. Hierover vind je meer onder het kopje "ontstaan".  Toen al had Jerry een eigen(wijze) filosofie "beter dan een vacaturesite, slimmer dan een bemiddelingsbureau".

Tegenwoordig zijn snelheid, beschikbaarheid (altijd en overal) en vooral openheid de belangrijkste kernwaarden van internet. Informatie is gemakkelijk vindbaar en dient vrijelijk beschikbaar te zijn voor iedereen die er naar zoekt

Jerry is van mening dat een klassieke vacaturesite niet meer past bij de kernwaarden van internet. Klassieke vacaturesites houden informatie achter en geven die pas tegen betaling vrij. Dat is in deze tijd niet acceptabel, vindt Jerry.

Jerry is "down to earth"

Down to Earth ICT

Jerry is heel down to earth, niet voor niets heeft het bedrijf dat achter Jerry zit de naam "Down to Earth ICT", www.dte-ict.nl .
Jerry redeneert heel simpel: als een website de moeite waard is voor een specifieke groep mensen, dan komen de mensen graag terug en wordt de site vanzelf ook interessant voor adverteerders en voor bedrijven die op zoek zijn naar goede ICT-professionals.
Jerry verloochent zijn roots natuurlijk niet. De vacaturesite die Jerry eerst was, kun je zien als een eerste generatie etalage waarin ICT-professionals zich kunnen etaleren door hun CV te plaatsen.
Nu is Jerry een tweede generatie etalage. Naast het plaatsen van een CV hebben ICT-professionals de mogelijkheid hun kennis en kunde te laten zien door het plaatsen van artikelen en het reageren op artikelen die door collega's geplaatst zijn. Door gewoon enthousiast bezig te zijn met je vak, kun je, als je daar voor open staat, tegen leuke nieuwe mogelijkheden aanlopen.

Naar Boven