Algemeen

Jerry loopt al heel wat jaren mee in de ICT wereld. Jerry is, al zegt hij het zelf, best een aardige kerel, een beetje nerdy wellicht, die zich al heel wat keren heeft verbaasd over wat hij in de professionele ICT wereld ziet en meemaakt. Eigenlijk kun je zeggen dat Jerry zich als zo vaak heeft verbaasd dat niets hem meer verbaast 

Eén van de ogenschijnlijk vreemde tegenstellingen die Jerry ervaart, is dat aan de ene kant er wordt gezegd dat er te weinig goede gekwalificeerde ICT professionals zijn en aan de andere kant wordt er door ICT-professionals gezegd dat het moeilijk is om aan geschikt en uitdagend werk te komen.

Misschien zijn ICT professionals te veel met hun vak bezig en besteden zij te  weinig aandacht aan het zichzelf onder de aandacht brengen van collega's, opdrachtgevers en werkgevers.
Misschien vinden ICT professionals het helemaal niet nodig om zich te profileren.  "Iemand met verstand van zaken, ziet wel dat ik een goede ICT-er ben, en komt vanzelf naar me toe" zo redeneren zij.

Platform voor de betere ICT professional

Jerry is graag behulpzaam, daarom is Jerry begonnen met dit platform. Een platform voor de betere ICT professional. Een platform waar de ICT-professional gewoon met zijn vak (of haar vak natuurlijk) bezig kan zijn en tegelijkertijd tegen leuke nieuwe mogelijkheden, opdrachten en banen aan kan lopen. Gewoon, zoals een goeie ICT-er dat graag wil.

Naar Boven