Deel je kennis met Jerry

Jerry is jouw kennis in de ICT. Van oorsprong is Jerry een vacaturesite, maar tegenwoordig is Jerry méér dan dat. Professionals kunnen kennis delen en daarmee meer van zichzelf laten zien. Een CV zegt niet zo veel. Een artikel waarin iemand zijn kennis en ervaring laat zien des te meer. Dus laat zien wat je in huis hebt en deel je kennis: plaats zelf een interessant artikel of reageer op artikelen van anderen. Bouw aan een goede naam en reputatie en wie weet loop je ‘vanzelf’ tegen een mooie baan of opdracht aan. Wil je jouw kennis delen? Dat kan op twee manieren:

  • Log in met je Jerry-account en plaats een artikel.
  • Stuur je artikel in PDF-formaat naar jerry@jerry.nl en Jerry zorgt voor plaatsing. Vermeld wel je naam. Jerry plaatst geen anonieme artikelen.

Kennis delen: wat zijn de voordelen voor jou?

Jerry is als een goede kennis die deuren voor jou opent, die anders wellicht gesloten blijven. Vergelijk hem met een zaakwaarnemer die jou helpt om een mooie baan te vinden. Laat je CV achter en Jerry gaat voor je aan de slag. Als je actief artikelen publiceert en reageert dan val je op en heb je een streepje voor op de collega's waarvan alleen een CV beschikbaar is.

Spelregels voor kennis delen

Wil je jouw kennis delen op hét ICT-forum? Houd je dan wel aan de spelregels.

Relevante onderwerpen

Jerry richt zich op de ‘betere ICT-professional’. De artikelen die Jerry plaatst, moeten dus een duidelijke relatie hebben met ICT in de breedste zin van het woord. Jerry plaatst geen artikelen die niets met ICT te maken hebben.

Taal: Nederlands of Engels

De bezoekers van Jerry zijn ICT'ers, geen talenwonders. Daarom zijn alleen artikelen in het Nederlands of Engels toegestaan.

Geen plagiaat

Wanneer je kennis wilt delen, schrijf je een artikel. Het artikel moet door jou bedacht én geschreven zijn. Mocht je een artikel van iemand anders willen plaatsen - bijvoorbeeld omdat je de inhoud erg interessant en relevant vindt – zorg dan dat je toestemming hebt van de auteur en vermeld de bron van het oorspronkelijke artikel.

Toon respect

Toon respect wanneer je jouw kennis deelt of op een artikel van een ander reageert. Opbouwende kritiek is welkom. Afkraken van een artikel of mening van een ander zonder met een goed alternatief te komen, leidt tot niets.

Redactie

Jerry heeft geen webredactie voor de ingezonden artikelen. De inhoud van een artikel is geheel voor jouw rekening. Wel kan Jerry besluiten een artikel niet te plaatsen of van de site te verwijderen. Foutloos Nederlands of Engels is niet verplicht.

Deel jouw ICT-kennis direct en meld je aan bij Jerry

    Naar Boven