ICT-vacatures Amsterdam

Jerry heeft de afgelopen jaren heel wat professionals aan uitdagende ICT-opdrachten geholpen Eén van de vreemde tegenstellingen die Jerry daarbij ervaart, is dat er aan de ene kant wordt gezegd dat er te weinig goed gekwalificeerde ICT-professionals zijn. Aan de andere kant zeggen ICT-professionals dat het moeilijk is om aan geschikte en uitdagende ICT-opdrachten te komen.

Hoe werkt Jerry?

Je moet Jerry zien als een goede kennis die deuren voor jou opent naar ICT-vacatures in Amsterdam. Vergelijk hem met een zaakwaarnemer die jou helpt om een mooie baan te vinden. Laat je CV achter en Jerry gaat voor je aan de slag. Als Jerry een geschikte ICT-vacature in Amsterdam vindt, polst hij of de werkgever interesse heeft in iemand met jouw profiel. In dit stadium ben je nog anoniem voor de werkgever. Als de werkgever geïnteresseerd is wordt jij op de hoogte gebracht. Ben jij ook geïnteresseerd, dan brengt Jerry jullie direct met elkaar in contact. Zo simpel is het. Jerry geeft de voorzet, jij hoeft ‘m alleen maar in te koppen.

Waarom Jerry voor ICT-vacatures in Amsterdam?

  • Het is niet nodig om je bij verschillende bureaus of vacaturebanken in te schrijven. Jerry is het portaal voor iedere werkgever of recruiter.
  • Jerry doet het voorwerk. Als je via Jerry in contact komt met een werkgever is de kans groot dat je ver komt in de sollicitatieprocedure.
  • Jerry is méér dan een vacaturesite. Je kunt als ICT-professional jouw kennis delen en daarmee meer van jezelf laten zien. Als je actief artikelen publiceert en reageert, val je op en heb je een streepje voor op de collega's waarvan alleen een CV beschikbaar is.

Opzoek naar ICT-vacatures in Amsterdam? Meld je direct aan bij Jerry.

    Naar Boven