Jerry is er voor ICT-professionals

Jerry heeft in de afgelopen jaren al heel wat (startende) ICT-professionals aan een baan geholpen. Van oorsprong is Jerry een vacaturesite, maar tegenwoordig is Jerry méér dan dat. ICT-professionals kunnen kennis delen en daarmee meer van zichzelf laten zien. Een CV zegt niet zo veel. Een artikel waarin iemand zijn kennis en ervaring laat zien des te meer. Zeker als student of starter is het belangrijk dat je laat zien wat je in huis hebt. Plaats een interessant artikel en reageer op artikelen van anderen. Bouw aan een goede naam en reputatie en wie weet loop je ‘vanzelf’ tegen een mooie baan of opdracht aan. Wil je jouw ICT-kennis delen? Dat kan op twee manieren:

  • Log in met je Jerry-account en plaats een artikel.
  • Stuur je artikel in PDF-formaat naar jerry@jerry.nl en Jerry zorgt voor plaatsing. Vermeld wel je naam. Jerry plaatst geen anonieme artikelen.

Jerry helpt de ICT-professional aan een baan

Studenten of starters op de arbeidsmarkt hebben het niet makkelijk. Jerry helpt (startende) ICT-professionals graag met het zoeken naar een baan in de ICT. Je moet Jerry zien als een goede kennis die deuren voor jou opent naar ICT-vacatures die ook écht open staan. Laat je CV achter en Jerry gaat voor je aan de slag. Als Jerry een geschikte vacature vindt, polst hij of de werkgever interesse heeft in iemand met jouw profiel. In dit stadium ben je nog anoniem voor de werkgever. Als de werkgever geïnteresseerd is, word jij op de hoogte gebracht. Ben jij ook geïnteresseerd, dan brengt Jerry jullie direct met elkaar in contact. Zo simpel is het. Jerry geeft de voorzet, jij hoeft ‘m alleen maar in te koppen.

Waarom Jerry voor ICT-professionals?

  • Het is niet nodig om je bij verschillende bureaus of vacaturebanken in te schrijven. Jerry is het portaal voor iedere werkgever of recruiter in de ICT.
  • Jerry doet het voorwerk. Als je via Jerry in contact komt met een werkgever is de kans groot dat je ver komt in de sollicitatieprocedure.
  • Jerry is méér dan een vacaturesite. Je kunt als ICT-professional jouw kennis delen en daarmee meer van jezelf laten zien. Als je actief artikelen publiceert en reageert, val je op en heb je een streepje voor op de collega's waarvan alleen een CV beschikbaar is.

Ben jij als (startende) ICT-professional opzoek naar een leuke baan? En heb jij ICT-kennis in huis waarmee jij meteen een streepje voor hebt op je collega-sollicitanten?

Meld je direct aan bij Jerry, stuur je CV op en schrijf een artikel!

    Naar Boven