Uitdagende ICT-opdrachten

Jerry heeft de afgelopen jaren heel wat professionals aan uitdagende ICT-opdrachten geholpen. Eén van de vreemde tegenstellingen die Jerry daarbij ervaart, is dat er aan de ene kant wordt gezegd dat er te weinig goed gekwalificeerde ICT-professionals zijn. Aan de andere kant zeggen ICT-professionals dat het moeilijk is om aan geschikte en uitdagende ICT-opdrachten te komen. Wij helpen je graag verder!

Hoe werkt Jerry?

Als professional kom je niet zomaar aan geschikte ICT-opdrachten. Je moet jezelf profileren en onder de aandacht komen van collega's, opdrachtgevers en werkgevers. Jerry helpt daarbij. Op ‘het platform voor de betere ICT-professional’ kunnen ICT-professionals zich met hun vak bezighouden en tegelijkertijd tegen nieuwe ICT-opdrachten of banen aanlopen. Je kunt je ook specifiek aanmelden als werkzoekende. Aan de hand van jouw profiel gaat Jerry dan opzoek naar een geschikte ICT-opdracht.

Waarom Jerry voor ICT-opdrachten?

Je moet Jerry zien als een goede kennis die deuren voor jou opent naar ICT-opdrachten. Laat je CV achter en Jerry gaat voor je aan de slag. Jerry is echter méér dan een vacaturesite. Je kunt als ICT-professional jouw kennis delen en daarmee meer van jezelf laten zien. Als je actief artikelen publiceert en reageert, val je op en heb je een streepje voor op de collega's waarvan alleen een CV beschikbaar is.

Een geschikte ICT-opdracht gevonden?

Als Jerry een geschikte ICT-opdracht vindt, polst hij of de werkgever interesse heeft in iemand met jouw profiel (in dit stadium ben je nog anoniem voor de werkgever). Als de werkgever geïnteresseerd is, word jij op de hoogte gebracht. Ben jij ook geïnteresseerd, dan brengt Jerry jullie direct met elkaar in contact. Zo simpel is het. Jerry geeft de voorzet, jij hoeft ‘m alleen maar in te koppen.

Opzoek naar een uitdagende ICT-opdracht? Meld je direct aan bij Jerry.

    Naar Boven