Het ICT-forum

Jerry is jouw kennis in de ICT. Op het ICT-forum van Jerry vind je informatie over de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied. Als ICT-professional kun je deze kennis gebruiken. Je kunt ook bijdragen door jouw kennis te delen op het ICT-forum. Daarmee kun je jezelf laten zien aan je toekomstige werkgever. Dus laat zien wat je in huis hebt. Plaats een interessant artikel en reageer op artikelen van anderen. Bouw aan een goede naam en reputatie en wie weet loop je ‘vanzelf’ tegen een mooie baan of opdracht aan. Jouw kennis op het ICT-forum? Dat kan op twee manieren:

  • Log in met je Jerry-account en plaats een artikel.
  • Stuur je artikel in PDF-formaat naar jerry@jerry.nl en Jerry zorgt voor plaatsing. Vermeldwel je naam. Jerry plaatst geen anonieme artikelen.

Kennis delen op het ICT-forum: what’s in it for you?

Jerry is van oorsprong een vacaturesite. Tegenwoordig is Jerry méér dan dat. Het belangrijkste principe van Jerry is openheid en vrije beschikbaarheid van informatie. Daarom heeft Jerry een ICT-forum ontwikkeld. ICT-professionals kunnen kennis delen en zichzelf daarmee laten zien. Een CV zegt niet zo veel. Een stuk waarin iemand zijn kennis en ervaring laat zien des te meer. Zo val je op en loop je tegen leuke mogelijkheden aan. Een vacaturesite is vrij saai om te bezoeken. Je komt er een keer, schrijft je in en als je een tijdje niets hoort, vergeet je de site en kom je niet meer terug. Een ICT-forum waarop professionals ICT-kennis kunnen delen is veel interessanter. Je komt vaker terug om kennis te delen of consumeren. Bovendien kun je door je reacties en eigen artikelen zomaar benaderd worden, zonder dat je allerlei vacaturesites af hoeft te struinen.

Meld je aan bij Jerry en deel jouw ICT-kennis direct op het ICT-forum.

    Naar Boven